counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص گردو (جوز)

خواص گردو (جوز)

خواص گردو (جوز) - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت خواص گردو (ج ...

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟

آیا خوردن سوشی مضر می باشد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

آب شوید و یک دنیا خاصیت آن

آب شوید و یک دنیا خاصیت آن

آب شوید و یک دنیا خاصیت آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

آیا واقعا فلفل لاغرمان می کند؟

از خیلی‌ها شنیده‌ام که مصرف فلفل می‌تواند باعث افزایش متابولیسم بدن و پایین‌ آمدن سریع‌تر وزن بشود. می‌خواستم بدانم آیا خوردن غذاهای تند در کنار رژیم‌در ...

حتما از این دو ادویه استفاده کنید

کارکامین یکی از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ در زردچوبه ...

چگونه می توانیم از زیاد فکر کردن در مورد مسائل اجتناب کنیم؟

چگونه می توانیم از زیاد فکر کردن در مورد مسائل اجتناب کنیم؟

بسیاری از روانشناسان به‌راحتی توصیه می‌کنند: «به خودت ایمان داشته باش!» ولی افرادی که به زیاد فکر کردن عادت دارند، نیاز دارند که یک گروه یا سیستم حمایتی بی‌طرف و مستقل، ارزش‌های منحصربه‌فرد آنان را به رسمیت بشناسد و تأیید کند. اغلب افرادی که می‌خواهند تفکر بیش‌ازح ...

خواص هل و ویژگی های درمانی شگفت انگیز آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم منافع و خطرات ...

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ بخش تغذیه و ...

کارامل چیست؟

کارامل چیست؟

یکی از انواع رنگ های خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در صنایع غذایی دارد کارامل می باشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ تا قهوه ای سوخته می تواند در 80 درصد انواع خوراکی ها ...

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی‌های خوراکی - 1اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می ‌رود که به‌ طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد.استفاده از بیشتر افزودنی‌های زیر به دلیل مضراتی که دارند ...

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: با فواید خاکشیر آشنا شویم  ...

دارچین برای مقابله با آلزایمر

به گزارش میهن مگ: نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه سانتا باربارای آمریکا انجام داده و در Journal of Alzheimer’s Disease به چاپ رسیده‌اند نشان می‌دهد که دارچین (که از قرن‌ها پیش مصرف دارویی نیز داشته است) می ...

خواص بی نظیر بادام و روغن بادام!

خواص روغن بادام , استفاده از روغن بادام یکی از بهترین روغنها برای ماساژ درمانی است و باعث تسکین دردهای عضلانی میشود. نوشته خواص بی نظیر بادام و روغن بادام! اولین بار در تغذیه و سلامت پدیدار شد. ...

خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما

خواص درمانی آب کرفس , بسیاری از افراد می کوشند وزن اضافه خود را که به تدریج و در طول زمان بالا رفته، یک مرتبه با خوردن آب کرفس، تک خوری، بدخوری و غذا نخوردن کم کنند......... نوشته خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

چگونه شام بخوریم تا لاغر باشیم؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سلامتیسم، متاسفانه شام بزرگ‌ترین وعده غذایی در شبانه‌روز برای بسیاری از ما انسان‌ها است و با وجود این عادت اشتباه هنوز هم بسیاری از ما می‌خواهیم که به‌راحتی وزن‌مان را کم کنیم! البته بعضی‌ها فکر می‌کنند که باید اساسا شام را کنار بگذارن ...

مواد غذایی کالری صفر!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است در صفر کالری را می توان نام در از دست دادن. چرا که تمام آیتم هایی که خورده می شود قطعا از کالری اما کالری یکی برای دیگری است ارتفاع از مواد کالری صفر - مواد غذایی که صفر کالری می تواند به افرادی که به دنبال کاهش وزن است برای کمک به. ممکن است در صفر کالری را می توان نام در از دست دادن. چرا که تمام آیتم هایی که خورده می شود قطعا کالری منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند. غذای مصرفی روزانه با توجه به کالری که دارد به بدن نیرو می دهد. اکنون ببینیم کالری صفر را کدام مواد غذایی دارند.این مواد غذایی، کالری صفر دارندغذاها با کالری (Calories)صفر یا منفی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که دارای کالری و میزان انرژی بسیار پایینی می باشند و بدن همان میزان انرژی را که به واسطه ی مصرف آنها جذب می کند، باید صرف هضم و جذب آنها کند. این نوع مواد غذایی می توانند به کسانیکه در پی کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که کالری کمی را در بردارند و بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.نظرهای گوناگونی در مورد رعایت رژیم غذایی بدون کالری ارائه می گردد. برخی از محققین بر این باورند که به هیچ دردی نمی خورند و جز ضرر چیزی برای بدن به همراه نخواهند داشت. برخی دیگر معتقدند که میزان کارایی و بهره وری این نوع رژیم ها به مواد غذایی بستگی دارد که در رژیم غذایی مورد مصرف قرار می گیرد. به عبارت دیگر می توان اظهار داشت که این غذاها کاملاً فاقد کالری نیستند، بلکه تفاوت در اینجاست که همان درصدی از انرژی که در این غذا ها وجود دارد، صرف هضم و گوارش و جذب این نوع مواد غذایی در بدن می شود.بنابراین نمی توانیم ادعا داشته باشیم که این غذاها فاقد کالری هستند؛ با این وجود تحقیقات جدید بر روی "کرفس” حاکی از این امر هستند که این گیاه به سختی در بدن هضم می شود و خیلی دیر آماده جذب می گردد. به همین دلیل میزان انرژی(Energy) که آزاد می کند خیلی کمتر از میزان انرژی است که صرف هضم شدن آن می شود. از اینرو می توان اظهار داشت که کرفس دارای کالری منفی است.البته هنوز هم به طور قطعی نمی توان ادعا کرد که غذاهایی با کالری منفی وجود دارند و نمی توان گفت که این امر حققیت دارد یا در حد یک تئوری مردود است. برای اثبات این تئوری نیاز به تحقیقات بیشتری است. به هر حال ما فقط روی این امر میتوانیم تاکید کنیم که مصرف غذاهایی که ظاهراً حاوی کالری بالایی نیستند، سبب می شود تا افراد بتوانند وزن خود را پایین بیاورند و همین امر خود می تواند به عنوان گزینه ی مثبتی برای یک شروع ایده آل پیرامون کاهش وزن دائمی قلمداد شود.اسامی که در زیر مشاهده می کنید، لیستی از غذاهایی را ارائه می دهد که به نظر می رسد دارای کالری منفی هستند. نکته ی بسیار مهمی که در این میان باید همیشه به خاطر داشته باشید این است که بدن برای اینکه بتواند سالم باقی مانده و به فعالیت های روزانه خود ادامه دهد، نیازمند میزان خاصی کالری است. مصرف بیش از اندازه ی میوه ها، سبزیجات و یا گیاهانی که دارای کالری منفی هستند می توانند به شما کمک کنند تا وزنتان را کاهش دهید، اما باید تنها بخشی از رژیم غذایی روزانه شما را تشکیل دهند. بهره گیری از یک رژیم غذایی متعادل را هیچ گاه فراموش نکنید.سبزیجاتی که دارای کالری منفی هستندمارچوبه/ بادمجان/ بروکلی/ کلم/ هویج/ کل کلم/ کرفس/ کاسنی/ شاهی/ خیار/ رازیانه/ کدو/ تره فرنگی/ کاهو/ ترب/ فلفل/ تربچه/ اسفناج/ گوجه فرنگی/ شلغممیوه هایی که دارای کالری منفی هستندزردآلو/ شاه توت/ ترنج/ توت سیاه / گوجه سبز/ گریپ فروت/ گلابی/ گرمک/ لیمو/ پرتقال/ طالبی/ هلو/ آلو/ تمشک/ ریواس/ توت فرنگی/ نارنگی/ هندوانهبا آمیختن غذاهایی که دارای کالری منفی هستند به همراه یک منبع خوب پروتئین، نه تنها قادر خواهید بود تا اشتهای خود را کنترل کنید، بلکه سوخت و ساز بدن خود را نیز افزایش می دهید. در این وضعیت بدن با ذخیره ی آمینواسید های لازم می تواند از افت میزان ماهیچه ها نیز جلوگیری به عمل آورد./شفا آنلاین